Och så var man tillbaka igen

23:32:57 |2009-08-24


Haha, klassfotot .. förra året.
Första skoladagen idag, eller snarare upprop. Men åh vad skönt det är att komma igång igen. Trodde allt bara skulle kännas sjukt jobbigt och tungt.. men tvärtom, det var bara sjukt roligt och träffa alla igen. Ja, jag tycker faktiskt jag har jättebra klass. Och.. Eftersom detta år inte också ska bli skit så är jag astaggad på allt nu. Idag känns allting bara så sjukt jäkla bra!

och för det andra.. jag tar alla kommentarer jag fått så fort jag hinner. :')

Sånt man blir glad av

14:30:23 |2009-08-19

Måste såklart tacka så mycket, för sånt här blir jag ju jätteglad av. :D
Men nu blev jag ju samtidigt jättenyfiken på vem som skrev och vart kusinen går så.. Om du skulle kika in här mera och se de här så skulle det vara gulligt om du skrev mera. :)


Bellas blogg

17:27:54 |2009-08-16



Har gjort klart Bellas blogg nu också. Bara 2 kvar nu. Lagomt med tanke på att skolan börjar snart.
Tror dock hon har lösenskyddad blogg men.. annars så:
http://ciaaobellaa.blogg.se

Sen vet jag inte själv vad jag ska göra med min egen blogg. Jag orkar knappt skriva själv. Tycker nästan det är roligare och bara hjälpa andra. Men får fundera över saken.

I got sunshine in a bag

21:33:24 |2009-08-10



Inte så mycket ord just nu. Det finns inte så mycket känslor jag vill skriva om i bloggen för stunden.
Tog denna bild igår i alla fall, säger mig inte så mycket, förutom att den ger mig sommarfealings. Därför fick den komma upp.


Vikis design

01:26:28 |2009-08-10
Nej alltså, jag har tänkt lite..  varför ska man bara skita i precis allt om något i livet blir jobbigt? Jag är trött på att bara deppa sönder och låta allt gå utför. Det tänkte jag sluta med.. Jag har ju flera bloggdesigner kvar och göra desutom, och jag ångrade mig med att jag skulle pausa. Dessa personer tänker jag i alla fall inte svika.

Så, söta Vikis design är nu klar i alla fall. Kul att du gillade den. :)
www.victoriagrabler.blogg.se  

Nu är det bara att fortsätta.. work it work it.


Kortare bloggpaus

03:02:42 |2009-08-08

Tänkte skriva varför jag inte uppdaterat på sistone..
Det har hänt för mycket i mitt liv, jobbiga saker, har inte mått på så bra.. och måste lägga all tid på att lösa den skiten nu så saker inte bara blir värre.

Så, jag tar alltså en kortare bloggpaus nu.

Eller nej, jag ska inte avstå helt, kommer bara vara mindre aktiv.


Camillas design

15:43:34 |2009-08-03



Finally, I'm done. Detta är alltså vad jag gjort de senaste dagarna. Camillas bloggdesign, därav den dåliga uppdateringen i min egen blogg. Det blir så, sorry. Men de kändes värt all tid när man fick höra hennes reaktion. =)

Men tänkte dock ta liten designpaus nu och göra saker jag egentligen borde göra. Men man blir ju lite mosig i huvet av att sitta vid datorn för länge också.. Jag är ledsen, ni som väntar på era. Men jag har ju ett annat liv också. Men jag lovar, ska börja så fort jag kan.

 


Träning och lyckorus

20:24:54 |2009-08-01





Alltså åh, jag känner mig så lycklig just nu.
På extremt bra humör. Precis kommit hem från första träningen för säsongnen, Usch vad man saknat de här, laget, träningarna... Så det är underbart att va igång igen! All kärlek till världens bästa sport. <3



Bjuder på en bild på mej också och "outfiten" vi hade på senaste SM. I loved it. Hade dock bara denna halvt tillgjorda bild.. tagen i spegeln med plastigt leénde, men den fick duga. Ville bara ha en "bättre" bild av hur vi såg ut, för minnes skull.





RSS 2.0